Kurssit ja palvelut

Arviointikeskustelu - varaa oma aikasi!

Tule käymään oivalluskonttorilla tai tapaa valmentajamme etäyhteydellä ihan mistä sinulle sopii. Arviointikeskustelu on 30 minuutin mittainen ja sen aikana käydään läpi asiakkaan mahdollisia haasteita ravinnon, levon ja kuormituksen suhteen. Kartoitamme myös asiakkaan toiveita muutosprosessista sekä käymme läpi valmentajan vinkkejä. Soita, tai laita viestiä Whatsappilla tai tekstarilla, niin sovimme sinun arviointikäyntisi: p. 040 220 9892. Tapaaminen tai etäyhteys ei sido sinua mihinkään.

Arviointikeskustelun hinta on 12 €. Sen voi maksaa kortilla konttorilla tai ostamalla keskustelun verkkokaupastamme.

Oivalluskurssit - seuraava alkaa ma 22.2.2021

Tervetuloa kahdeksan viikon oivalluskursseillemme. Kurssi on alku sinun hyvinvointisi löytöretkelle. Se on kattava paketti tietoa, opetusta, tehtäviä, ymmärrystä ja löytämistä. Teemoina ovat mm. ravinto, liikunta ja lepo sekä arvot ja motivaatio. Teemoja käsitellään ratkaisukeskeisin menetelmin monipuolisesti. Jos kaipaat muutosta ja tasapainoa elämääsi etkä tiedä mistä aloittaa tai elämäsi jokin muutosprosessi on alkamassa tai jo alkanut ja kaipaat tukea, niin oivalluskurssimme on juuri sitä varten. Voit saada apua muun muassa liikkumattomuusongelmaan, painon- ja stressinhallintaan sekä työuupumukseen. Ei ole väliä, vaikka olisit yrittänyt jo useasti ja kokenut epäonnistuneesi - oivalluskurssimme on kannustava ja eteenpäin vievä keino saavuttaa tavoitteita.

Kurssit järjestetään Rovaniemellä, oivalluskonttorillamme os. Urheilukatu 5 - 7 (käynti pihan puolelta). Voit osallistua myös etäyhteydellä omalta puhelimelta, läppäriltä tai tabletilta. Konttorille mahtuu maksimissaan 10 henkilöä/kurssi, etäyhteyden määrää ei ole rajoitettu. Ethän tule konttorille, jos olet sairaana tai sinulla on sairauden tuntua.

Kurssiin sisältyy:

 • 1,5 tunnin ryhmävalmennus kerran viikossa kahdeksan viikon ajan

 • Oivallusten oppikirja: työskentelykirja, jossa tietoa ja tehtäviä löytöretken tueksi

 • valmentajan ohjaus ja tuki kurssin ajan

 • oman kurssiryhmän vertaistuki

Kurssin hinta 29 € kerta tai kerralla maksettuna koko kurssi 197 € (arvo 232 €). Kurssikerta tulee olla maksettuna ennen tapaamista, mikäli osallistut etänä.

Seuraavat alkavat oivalluskurssimme ovat:

Mikäli haluat ilmoittautua kurssille, mutta maksat kurssin kertamaksuina tai kortilla käymällä liikkeessä, lahjakortilla, työnantajan hyvinvointieduilla, laskulla tmv., ilmoittaudu kursseille täältä >>

Soita ja kysy lisää, jos jokin askarruttaa sinua p. 040 220 9892, me käytämme myös Whatsappia.

Perhevalmennukset

Perhevalmennuksessa aloitatte hyvinvoinnin löytöretken yhdessä lähimpiesi kanssa valmentajan ohjauksessa. Saatte tietoa, opetusta, tehtäviä, keskustelua, ymmärrystä ja oivalluksia. Teemoina ovat mm. ravinto, liikunta ja lepo sekä arvot ja motivaatio. Teemoja käsitellään ratkaisukeskeisin menetelmin monipuolisesti ottaen huomioon osallistujien ikäkaudet. Voitte perheenä saada apua muun muassa liikkumattomuusongelmaan sekä painon- ja stressinhallintaan. Erityisen hyvä valmennus on painonhallinnan haasteiden kanssa kamppailevien lasten ja nuorten perheille.

Valmennukset järjestetään Rovaniemellä, oivalluskonttorillamme os. Urheilukatu 5 - 7 (käynti pihan puolelta). Perhevalmennukseen voi osallistua maksimissaan 10 henkilöä.

Valmennukseen sisältyy:

 • 1,5 tunnin valmennustapaaminen kerran viikossa valintanne mukaan 1 - 8 viikon ajan

 • Oivallusten oppikirja: työskentelykirja, jossa tietoa ja tehtäviä löytöretken tueksi

 • valmentajan ohjaus ja tuki valmennuksen ajan

Valmennuksen hinta:

 • aikuiset 29,00 € kerta/hlö tai kerralla maksettuna 8 viikon valmennus 197 €/hlö

 • isovanhemmat ja nuoret 17 - 20 vuotta (-30 %) 20,30 € kerta/hlö tai 8 viikon valmennus 137,90 €/hlö

 • nuoret 13 - 16 vuotta (-50 %) 14,50 €/hlö tai 8 viikon valmennus 98,50 €/hlö

 • alle 13-vuotiaat ilmaiseksi

Kysy lisää tai varaa valmennus p. 040 220 9892, me käytämme myös Whatsappia.

Kävelyvalmennukset

Yhdistämme valmennuksen ja neuvonnan hyvää tekevään ulkona liikkumiseen. Asiakas tapaa valmentajan noin tunnin mittaisen kävelylenkin aikana. Valmennuksen aikana parannetaan peruskuntoa vaihtelevassa ympäristössä, tehdään välissä lihaskuntoliikkeitä, virkistetään mieltä ja käydään läpi asiakkaan onnistumisia, haasteita ja muutosprosessin etenemistä. Aiheet ja valmentajan vinkit vaihtelevat yksilön tarpeiden mukaan. Tapaaminen voi tapahtua kaupunki- tai luontoympäristössä.

Valmennuksen hinta:

 • yksi henkilö 45 €/hlö

 • kaksi henkilöä 39 €/hlö

 • kolme henkilöä 32 €/hlö

 • neljä henkilöä 24 €/hlö

Soita, kysy lisää ja varaa oma valmennuksesi p. 040 220 9892

Ravintokartoitus

Valmentajamme selvittää ja arvioi nauttimasi ravinnon sisältöä, energiamäärää ja laatua peilaten sitä elämäntilanteeseesi sekä kokemiisi tuntemuksiin voinnistasi. Sisältää 30 minuutin mittaisen alkukeskustelun. Arvioinnin lisäksi saat vinkkejä ja ohjeita hyvinvointiasi lisäävään ravintoon 45 minuutin mittaisessa palautekeskustelussa.
Hinta: 68 €

Soita, kysy lisää ja varaa kartoitus p. 040 220 9892

Työhyvinvointihetket oivalluskonttorilla sekä viestinnän konsultointi ja sparraus

Tule ryhmäsi tai tiimisi kanssa irrottautumaan työympäristöstä oivalluskonttorille tai järjestetään etänä mukava irrottautuminen normaalista arjesta. Nämä pienryhmätapaamiset ovat hyviä erityisesti koronan aikana. Räätälöimme teidän porukalle sopivan mittaisen ja sisältöisen tapaamisen, jossa painotetaan teidän toivomianne asioita työssäjaksamiseen ja työhyvinvointiin liittyen. Aiheet voidaan valikoida vaikkapa työyhteisössänne keskustelua herättäneistä teemoista, henkilöstöbarometreissa esille nousseista asioista tai muuten työympäristönne ajankohtaisista asioista. Ratkaisukeskeiset metodit ja positiivinen ote ovat meille arvo.

Tehostetun- ja viranomaisviestinnän ammattilaisena työskennelleenä Henna Kelloniemi tarjoaa edelleen valikoidusti myös viestinnän konsultointia ja sparrausta. Myös etäyhteydellä.

Kysy oma tarjouksenne ja lisätietoja: info(at)motionh.fi