Kurssit ja palvelut

Mihin hyvinvoinnin osa-alueeseen kaipaat eniten apua?

MOTIVAATIO
Motivaatiosi on kadonnut jonnekin etkä oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle. Kaipaat tasapainoista, onnellista ja hyvinvoivaa oloa sekä vahvistusta ja välineitä tavoitteillesi. Sinulla ei ehkä ole selvää suuntaa tai suunnitelmaa elämässäsi ja tarvitset uutta alkua tai potkua takamuksille.

TERVEYS, PAINO JA LIIKUNTA
Terveytesi vaatii toimia. Ruokailutottumuksissasi on parantamisen varaa. Sinulla on mahdollisesti ongelmia painosi kanssa. Liikunta voi olla sinulle suurikin haaste. Haluat tukea, tietoa ja ohjeita sekä tuntea itsesi terveeksi ja hyvinvoivaksi. Kaipaat tsempparia!

STRESSI JA UUPUMUS
Kaikki tuntuu raskaalta ja mikään ei enää huvita. Ilo on kadonnut elämästä - työ, harrastukset, kaverit, oma terveys tai kaikki nämä tuntuvat vaikeilta tai jopa pakkopullalta. Olet vain pohjattoman väsynyt kaikkeen. Tarvitset pysähtymistä ja rauhaa - haluat tuntea itsesi paremmin.

YRITYSASIAKKAAT JA TYÖHYVINVOINTI
Yrityksesi, työyhteisösi tai tiimisi tarvitsee juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn paketin yritystoimintanne kehittämiseen, edistämään työhyvinvointia tai tueksi muutoksiin. Työntekijät väsyvät, viestintä tökkii, mitä voitte tehdä? Teillä ei ole ideoita, miten edetä henkilöstöbarometrissa tai työilmapiirikyselyssä esille tulleiden asioiden kanssa. Myös säännöllisten lakisääteisten työhyvinvointipäivien järjestäminen tuottaa päänvaivaa.