Kurssit ja palvelut

Korona-aika: Kaikki palvelumme onnistuvat myös etänä. Konttorilla on tarjolla maskeja sekä käsidesiä. Ethän asioi meillä sairaana.

Mihin hyvinvoinnin osa-alueeseen kaipaat eniten apua?

MOTIVAATIO
Motivaatiosi on kadonnut jonnekin etkä oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle. Sinulla ei ehkä ole selvää suuntaa tai suunnitelmaa elämässäsi ja tarvitset uutta alkua tai potkua takamuksille. Kaipaat tasapainoista, onnellista ja hyvinvoivaa oloa.

TERVEYS, PAINO JA LIIKUNTA
Terveytesi suorastaan vaatii toimia. Ruokailutottumuksissasi on parantamisen varaa. Sinulla on mahdollisesti ongelmia painosi kanssa. Kenties liikunta on sinulle suurikin haaste. Haluat tukea, tietoa ja ohjeita tunteaksesi itsesi terveeksi ja hyvinvoivaksi.

STRESSI JA UUPUMUS
Kaikki tuntuu raskaalta ja mikään ei enää huvita. Ilo on kadonnut elämästä - työ, harrastukset, kaverit, oma terveys tai kaikki nämä tuntuvat vaikeilta tai jopa pakkopullalta. Olet vain pohjattoman väsynyt kaikkeen.

TYÖHYVINVOINTI JA YRITYSASIAKKAAT
Työyhteisösi tai tiimisi tarvitsee juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn paketin edistämään työhyvinvointia, tueksi muutoksiin tai silkkaan hauskanpitoon. Teillä ei ole ideoita, miten edetä henkilöstöbarometrissa tai työilmapiirikyselyssä esille tulleiden asioiden kanssa. Myös säännöllisten lakisääteisten työhyvinvointipäivien järjestäminen tuottaa päänvaivaa. Työntekijät väsyvät, viestintä tökkii, mitä voitte tehdä?