Stressi ja uupumus

Stressin ja uupumuksen hetkellä kaikki tuntuu ahdistavalta, väsyttää pohjattomasti tai mikään ei tunnu miltään. Elämä ei vain ole mielekästä ja aamulla tuntuu vaikealta herätä.

Silloin tarvitaan tukea ja apua. Tarvitaan uskoa siihen, että asiat muuttuvat ja rohkeutta muuttaa asioita. Tarvitaan joku sanomaan, että tästä voi selvitä.

Oivallusoppaamme Henna Kelloniemi on poliisina ja viestintäpäällikkönä työskennelleenä kohdannut stressin ja uupumuksen omakohtaisesti. Hän on selviytynyt ja löytänyt keinoja mennä eteenpäin. motionH on hänen vastauksensa auttaa muita samassa tilantessa olevia.

Palvelumme sinulle:

Oivalluskurssit - seuraava alkaa elokuussa 2021

Tervetuloa kahdeksan viikon oivalluskursseillemme. Kurssi on alku sinun hyvinvointisi löytöretkelle. Se on kattava paketti tietoa, opetusta, tehtäviä, ymmärrystä ja löytämistä. Teemoina ovat mm. stressi, uupumus, ravinto, liikunta ja lepo sekä arvot ja motivaatio. Teemoja käsitellään ratkaisukeskeisin menetelmin monipuolisesti. Jos kaipaat muutosta ja tasapainoa elämääsi etkä tiedä mistä aloittaa tai elämäsi jokin muutosprosessi on alkamassa tai jo alkanut ja kaipaat tukea, niin oivalluskurssimme on juuri sitä varten. Voit saada apua muun muassa liikkumattomuusongelmaan, painon- ja stressinhallintaan sekä työuupumukseen. Ei ole väliä, vaikka olisit yrittänyt jo useasti ja kokenut epäonnistuneesi - oivalluskurssimme on kannustava ja eteenpäin vievä keino saavuttaa tavoitteita.

Kurssit järjestetään Rovaniemellä, oivalluskonttorillamme os. Urheilukatu 5 - 7 (käynti pihan puolelta). Voit osallistua myös etäyhteydellä omalta puhelimelta, läppäriltä tai tabletilta. Konttorille mahtuu maksimissaan 10 henkilöä/kurssi, etäyhteyden määrää ei ole rajoitettu (fyysisesti paikallaolijoiden määrää voidaan rajoittaa viranomaisten suositusten mukaiseksi). Ethän tule konttorille, jos olet sairaana tai sinulla on sairauden tuntua.

Kurssiin sisältyy:

 • 1,5 tunnin ryhmävalmennus kerran viikossa kahdeksan viikon ajan

 • Oivallusten oppikirja: työskentelykirja, jossa tietoa ja tehtäviä löytöretken tueksi

 • valmentajan ohjaus ja tuki kurssin ajan, mahdollisuus 1h henkilökohtaiseen keskusteluun ja neuvontaan 1-2 kertaa

 • oman kurssiryhmän vertaistuki

Kurssin hinta 29 € kerta tai kerralla maksettuna koko kurssi 197 € (arvo 232 €). Kurssikerta tulee olla maksettuna ennen tapaamista, mikäli osallistut etänä.

Seuraavat alkavat oivalluskurssimme ovat:

Mikäli haluat ilmoittautua kurssille, mutta maksat kurssin kertamaksuina tai kortilla käymällä liikkeessä, lahjakortilla, työnantajan hyvinvointieduilla, laskulla tmv., ilmoittaudu kursseille täältä >>

Soita ja kysy lisää, jos jokin askarruttaa sinua p. 040 220 9892, me käytämme myös Whatsappia.

Oivallusten verkkokurssi

Verkkokurssimme on alku sinun hyvinvointisi löytöretkelle. Kurssi on tiivis paketti tietoa, opetusta, tehtäviä, ymmärrystä, löytämistä ja oivalluksia. Teemoina ovat mm. stressi, uupumus, ravinto, liikunta ja lepo sekä arvot ja motivaatio. Teemoja käsitellään ratkaisukeskeisin menetelmin monipuolisesti. Oivallusten verkkokurssimme on kannustava ja eteenpäin vievä keino saavuttaa tavoitteita omaan tahtiin ja yksilöllisesti. Jos kaipaat muutosta ja tasapainoa elämääsi etkä tiedä mistä aloittaa tai elämäsi jokin muutosprosessi on alkamassa tai jo alkanut ja kaipaat tukea, niin verkkokurssimme on juuri sitä varten.

Verkkokurssiin sisältyy:

 • kahdeksan 20 - 30 minuutin mittaista videota

 • Oivallusten oppikirja E-kirjana (pdf): työskentelykirja, jossa tietoa ja tehtäviä löytöretken tueksi

 • mahdollisuus olla yhteydessä valmentajaan kysymysten herätessä

Hankkiessasi kurssin saat sähköpostiisi latauslinkin, jonka kautta saat ladattua itsellesi pdf-tiedoston (sisältää ohjeet, linkin videoihin sekä E-kirjan).

Kurssin hinta on 49,50€. Osta kurssi verkkokaupastamme >>

Soita ja kysy lisää, jos jokin askarruttaa sinua p. 040 220 9892, me käytämme myös Whatsappia.

Henkilökohtainen valmennus

Hyvinvointivalmennusta yksilöllisesti sinulle, joka olet uupunut ja stressaantunut. Teemoina voivat olla tarpeidesi mukaan mm. stressi, uupumus, terveys sekä arvot ja motivaatio. Valmennus on ratkaisukeskeistä ja positiivisesti eteenpäin suuntautuvaa. Valmennus on tarpeen sinulle, joka kaipaat muutosta ja tasapainoa elämääsi etkä tiedä mistä aloittaa tai elämäsi jokin muutosprosessi on alkamassa tai jo alkanut ja kaipaat tukea. Voit saada apua muun muassa liikkumattomuusongelmaan, painon- ja stressinhallintaan sekä työuupumukseen. Yhdessä valmentajan kanssa löydät sinulle oikeat keinot ja välineet edetä kohti tavoitteitasi.

Valmennus voidaan järjestää etäyhteydellä tai henkilökohtaisesti oivalluskonttorillamme Rovaniemellä os. Urheilukatu 5 - 7 (käynti pihan puolelta). Ethän tule konttorille, jos olet sairaana tai sinulla on sairauden tuntua.

Valmennus sisältää:

 • sopimamme määrän henkilökohtaisia valmennustuokioita, yksi valmennustuokio on 1h mittainen

 • Oivallusten oppikirjan: työskentelykirja, jossa tietoa ja tehtäviä hyvinvointisi löytöretken tueksi

 • valmentajan ohjauksen ja tuen koko valmennussuhteen ajan

Valmennuksen hinta:

 • yksi tapaaminen 75 €/h

 • kaksi tapaamista 70 €/h (140 €)

 • kolme tapaamista 65€/h (195 €)

 • neljä tapaamista 60 €/h (240 €)

Kun valmennus on viisi tapaamiskertaa tai enemmän, hinta on 55 €/h. Valmennustuokioiden rytmitys sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä, suositeltu tiheys on kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa.

Soita ja varaa tai kysy lisää, jos jokin askarruttaa sinua p. 040 220 9892, me käytämme myös Whatsappia.

Oivallusten oppikirja - Hyvinvointisi löytöretkelle

Oivallusten oppikirja on itsenäinen osa motionH - oppimiskokonaisuutta. Kirja auttaa sinua löytämään hyvinvoinnin ja tasapainon oman elämäsi arjessa. Kirja sisältää tietoa ja tehtäviä muutosprosessien tueksi. motionH on enemmän kuin elämäntapamuutos, dieetti tai kuntokuuri - se auttaa sinut ratkaisujen ja onnistumisten tielle sekä kestävämpään kehon ja mielen hyvinvointiin. Osta kirja painettuna tai E-kirjana konttoriltamme tai tilaa verkkokaupasta >>