Terveys, paino ja liikunta

Tietoa on saatavilla hyvinvoinnin asioista enemmän kuin tarpeeksi. Mutta miten tieto muuttuu toiminnaksi ja jää pysyviksi tavoiksi juuri sinun elämässäsi?

motionH on suunniteltu kokonaisuudeksi, joka ei ratkaise vain yhtä ongelmaasi vaan tähtää kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Se antaa välineitä ja oivalluksia parantaa terveyttä ja muuttaa elämäntapoja pysyvästi niin, että paino tai liikkumattomuus eivät ole sinulle enää ylitsepääsemätön ongelma.

Oivallussoppaamme Henna Kelloniemi on opiskellut ravintovalmentajaksi ja hän on entinen poliisi ja kilpaurheilija. Rennolla ja inhimillisellä otteella hän luotsaa sinutkin hyvinvoinnin tielle.

Palvelumme sinulle:

Oivalluskurssit - seuraava alkaa elokuussa 2021

Tervetuloa kahdeksan viikon oivalluskursseillemme. Kurssi on alku sinun hyvinvointisi löytöretkelle. Se on kattava paketti tietoa, opetusta, tehtäviä, ymmärrystä ja löytämistä. Teemoina ovat mm. ravinto, liikunta ja lepo sekä arvot ja motivaatio. Teemoja käsitellään ratkaisukeskeisin menetelmin monipuolisesti. Jos kaipaat muutosta ja tasapainoa elämääsi etkä tiedä mistä aloittaa tai elämäsi jokin muutosprosessi on alkamassa tai jo alkanut ja kaipaat tukea, niin oivalluskurssimme on juuri sitä varten. Voit saada apua muun muassa liikkumattomuusongelmaan, painon- ja stressinhallintaan sekä työuupumukseen. Ei ole väliä, vaikka olisit yrittänyt jo useasti ja kokenut epäonnistuneesi - oivalluskurssimme on kannustava ja eteenpäin vievä keino saavuttaa tavoitteita.

Kurssit järjestetään Rovaniemellä, oivalluskonttorillamme os. Urheilukatu 5 - 7 (käynti pihan puolelta). Voit osallistua myös etäyhteydellä omalta puhelimelta, läppäriltä tai tabletilta. Konttorille mahtuu maksimissaan 10 henkilöä/kurssi, etäyhteyden määrää ei ole rajoitettu (fyysisesti paikallaolijoiden määrää voidaan rajoittaa viranomaisten suositusten mukaiseksi). Ethän tule konttorille, jos olet sairaana tai sinulla on sairauden tuntua.

Kurssiin sisältyy:

 • 1,5 tunnin ryhmävalmennus kerran viikossa kahdeksan viikon ajan

 • Oivallusten oppikirja: työskentelykirja, jossa tietoa ja tehtäviä löytöretken tueksi

 • valmentajan ohjaus ja tuki kurssin ajan, mahdollisuus 1h henkilökohtaiseen keskusteluun ja neuvontaan 1-2 kertaa

 • oman kurssiryhmän vertaistuki

Kurssin hinta 29 € kerta tai kerralla maksettuna koko kurssi 197 € (arvo 232 €). Kurssikerta tulee olla maksettuna ennen tapaamista, mikäli osallistut etänä.

Seuraavat alkavat oivalluskurssimme ovat:

Mikäli haluat ilmoittautua kurssille, mutta maksat kurssin kertamaksuina tai kortilla käymällä liikkeessä, lahjakortilla, työnantajan hyvinvointieduilla, laskulla tmv., ilmoittaudu kursseille täältä >>

Soita ja kysy lisää, jos jokin askarruttaa sinua p. 040 220 9892, me käytämme myös Whatsappia.

Oivallusten verkkokurssi

Verkkokurssimme on alku sinun hyvinvointisi löytöretkelle. Kurssi on tiivis paketti tietoa, opetusta, tehtäviä, ymmärrystä, löytämistä ja oivalluksia. Teemoina ovat mm. ravinto, liikunta ja lepo sekä arvot ja motivaatio. Teemoja käsitellään ratkaisukeskeisin menetelmin monipuolisesti. Oivallusten verkkokurssimme on kannustava ja eteenpäin vievä keino saavuttaa tavoitteita omaan tahtiin ja yksilöllisesti. Jos kaipaat muutosta ja tasapainoa elämääsi etkä tiedä mistä aloittaa tai elämäsi jokin muutosprosessi on alkamassa tai jo alkanut ja kaipaat tukea, niin verkkokurssimme on juuri sitä varten.

Verkkokurssiin sisältyy:

 • kahdeksan 20 - 30 minuutin mittaista videota

 • Oivallusten oppikirja E-kirjana (pdf): työskentelykirja, jossa tietoa ja tehtäviä löytöretken tueksi

 • mahdollisuus olla yhteydessä valmentajaan kysymysten herätessä

Hankkiessasi kurssin saat sähköpostiisi latauslinkin, jonka kautta saat ladattua itsellesi pdf-tiedoston (sisältää ohjeet, linkin videoihin sekä E-kirjan).

Kurssin hinta on 49,50€. Osta kurssi verkkokaupastamme >>

Soita ja kysy lisää, jos jokin askarruttaa sinua p. 040 220 9892, me käytämme myös Whatsappia.

Ravintokartoitus

Valmentajamme selvittää ja arvioi nauttimasi ravinnon sisältöä, energiamäärää ja laatua peilaten sitä elämäntilanteeseesi sekä kokemiisi tuntemuksiin voinnistasi. Sisältää 30 minuutin mittaisen alkukeskustelun. Arvioinnin lisäksi saat vinkkejä ja ohjeita hyvinvointiasi lisäävään ravintoon 45 minuutin mittaisessa palautekeskustelussa.

Hinta: 78 €

Osta verkkokaupastamme >>

Soita, kysy lisää ja varaa kartoitus p. 040 220 9892

Henkilökohtainen valmennus

Hyvinvointivalmennusta yksilöllisesti sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi ajatellen. Teemoina voivat olla mm. ravinto, liikunta ja lepo sekä arvot ja motivaatio. Valmennus on ratkaisukeskeistä ja positiivisesti eteenpäin suuntautuvaa. Valmennus on sinulle, joka kaipaat muutosta ja tasapainoa elämääsi etkä tiedä mistä aloittaa tai elämäsi jokin muutosprosessi on alkamassa tai jo alkanut ja kaipaat tukea. Voit saada apua muun muassa liikkumattomuusongelmaan, painon- ja stressinhallintaan sekä työuupumukseen. Yhdessä valmentajan kanssa löydät sinulle oikeat keinot ja välineet edetä kohti tavoitteitasi.

Valmennus voidaan järjestää etäyhteydellä tai henkilökohtaisesti oivalluskonttorillamme Rovaniemellä os. Urheilukatu 5 - 7 (käynti pihan puolelta). Ethän tule konttorille, jos olet sairaana tai sinulla on sairauden tuntua.

Valmennus sisältää:

 • sopimamme määrän henkilökohtaisia valmennustuokioita, yksi valmennustuokio on 1h mittainen

 • Oivallusten oppikirjan: työskentelykirja, jossa tietoa ja tehtäviä hyvinvointisi löytöretken tueksi

 • valmentajan ohjauksen ja tuen koko valmennussuhteen ajan

Valmennuksen hinta:

 • yksi tapaaminen 75 €/h

 • kaksi tapaamista 70 €/h (140 €)

 • kolme tapaamista 65€/h (195 €)

 • neljä tapaamista 60 €/h (240 €)

Kun valmennus on viisi tapaamiskertaa tai enemmän, hinta on 55 €/h. Valmennustuokioiden rytmitys sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä, suositeltu tiheys on kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa.

Soita ja varaa tai kysy lisää, jos jokin askarruttaa sinua p. 040 220 9892, me käytämme myös Whatsappia.

Kävelyvalmennukset

Yhdistämme valmennuksen ja neuvonnan hyvää tekevään ulkona liikkumiseen. Kävelyvalmennus on erityisesti niille, joilla on hankaluuksia istua paikoillaan tai keskittyä ilman liikehdintää.

Asiakas tapaa valmentajan noin tunnin mittaisen kävelylenkin aikana. Valmennuksen aikana parannetaan peruskuntoa vaihtelevassa ympäristössä, tehdään välissä lihaskuntoliikkeitä, virkistetään mieltä ja käydään läpi asiakkaan onnistumisia, haasteita ja muutosprosessin etenemistä. Aiheet ja valmentajan vinkit vaihtelevat yksilön tarpeiden mukaan. Tapaaminen voi tapahtua kaupunki- tai luontoympäristössä.

Valmennuksen hinta:

 • yksi henkilö 65 €/hlö

 • kaksi henkilöä 59 €/hlö

 • kolme henkilöä 43 €/hlö

 • neljä henkilöä 37 €/hlö

Soita, kysy lisää ja varaa oma valmennuksesi p. 040 220 9892

Oivallusten oppikirja - Hyvinvointisi löytöretkelle

Oivallusten oppikirja on itsenäinen osa motionH-kokonaisuutta. Kirja auttaa sinua löytämään hyvinvoinnin ja tasapainon oman elämäsi arjessa. Kirja sisältää tietoa ja tehtäviä muutosprosessien tueksi. motionH on enemmän kuin elämäntapamuutos, dieetti tai kuntokuuri - se auttaa sinut ratkaisujen ja onnistumisten tielle sekä kestävämpään kehon ja mielen hyvinvointiin. Osta kirja painettuna tai E-kirjana konttoriltamme tai tilaa verkkokaupasta >>