Palvelut

Olemme sinua varten

Lähde löytöretkelle hyvinvointiisi - joko omatoimimatkana tai hyvinvointivalmentajan ja oivallusoppaan Hennan johdolla. Valitse sinulle itsellesi sopivin polku seikkailuun.

Palvelut
Henkilökohtainen valmennus - juuri sinun tarpeisiisi
Ravintokartoitus - ruokapäiväkirjasi pohjalta

Selvitä sinulle parhaat palvelut: Mihin osa-alueeseen kaipaat eniten apua?

TERVEYS, PAINO JA LIIKUNTA

Terveytesi vaatii toimia. Ruokailutottumuksissasi on parantamisen varaa. Sinulla on mahdollisesti ongelmia painosi kanssa. Liikunta voi olla sinulle suurikin haaste. Haluat tukea, tietoa ja ohjeita sekä tuntea itsesi terveeksi ja hyvinvoivaksi.

Tietoa on saatavilla hyvinvoinnin asioista enemmän kuin tarpeeksi. Mutta miten tieto muuttuu toiminnaksi ja jää pysyviksi tavoiksi juuri sinun elämässäsi? 

motionH on suunniteltu kokonaisuudeksi, joka ei ratkaise vain yhtä ongelmaasi vaan tähtää kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Se antaa välineitä ja oivalluksia parantaa terveyttä ja muuttaa elämäntapoja pysyvästi niin, että paino tai liikkumattomuus eivät ole sinulle enää ylitsepääsemätön ongelma.

Valmentaja, oivallussoppaamme Henna Kelloniemi on opiskellut ravintovalmentajaksi ja hän on entinen poliisi ja kilpaurheilija. Rennolla ja inhimillisellä otteella hän luotsaa sinutkin hyvinvoinnin tielle.
Henkilökohtainen valmennus - juuri sinun tarpeisiisi
Ravintokartoitus - ruokapäiväkirjasi pohjalta

MOTIVAATIO

Motivaatiosi on kadonnut jonnekin etkä oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle.  Kaipaat tasapainoista, onnellista ja hyvinvoivaa oloa sekä vahvistusta ja välineitä tavoitteillesi. Sinulla ei ehkä ole selvää suuntaa tai suunnitelmaa elämässäsi ja tarvitset uutta alkua tai potkua takamuksille.

motionH ei tarjoa pelkkää yhden ongelman valmista pikaratkaisua vaan kestävämpää hyvinvointia. Etenemme siis yhdessä sinun motivaatiosi löytämiseksi. Innostava ja rohkaiseva valmentaja, oivallusopas Henna Kelloniemi auttaa sinua motivaatiosi lähteiden kartoittamisessa.

Henkilökohtainen valmennus

STRESSI JA UUPUMUS

Kaikki tuntuu raskaalta ja mikään ei enää huvita. Ilo on kadonnut elämästä - työ, harrastukset, kaverit, oma terveys tai kaikki nämä tuntuvat vaikeilta. Olet vain pohjattoman väsynyt kaikkeen. Tarvitset pysähtymistä ja rauhaa - haluat tietää mikä sinua auttaa.

Stressin ja uupumuksen hetkellä kaikki tuntuu ahdistavalta, uuvuttavalta - tai mikään ei tunnu yhtään miltään. Elämä ei ole mielekästä ja aamulla tuntuu vaikealta herätä. 

Silloin tarvitaan tukea ja apua. Tarvitaan uskoa siihen, että asiat muuttuvat ja rohkeutta muuttaa asioita. Tarvitaan joku sanomaan, että tästä voi selvitä.

Valmentaja, oivallusopas Henna Kelloniemi on poliisina ja viestintäpäällikkönä työskennelleenä kohdannut stressin ja uupumuksen omakohtaisesti.  Hän on selviytynyt ja löytänyt keinoja mennä eteenpäin.

Henkilökohtainen valmennus

YRITYKSET, YHTEISÖT JA VIESTINTÄ

Kun yhteisösi tai tiimisi tarvitsee juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn paketin viestintänne kehittämiseen, edistämään työhyvinvointia tai tueksi muutoksiin.

Hyvinvoivat ja terveet työntekijät sekä hyvä yhteisön ilmapiiri ovat kestävä pohja kaikelle toiminnalle. Yhteisön kehittämiseen ja sen jäsenten hyvinvointiin panostaminen tukee kaikkien jaksamista ja lisää sitoutumista yhteisöön ja yhteisiin tavoitteisiin.

Oivallusopas Henna Kelloniemi on entisenä poliisina ja Lapin poliisilaitoksen viestintäpäällikkönä työskennellyt kriisi- ja viranomaisviestinnän ammattilaisena. Monentyyppiset, haastavatkin yksilöiden ja organisaatioiden tilanteet ovat hänelle tuttuja. 

Henna Kelloniemi tarjoaa viestinnän konsultointia ja sparrausta kokemuksella mutta rennon positiivisesti. Jos teidät siis yllättää vaikkapa tehostetun viestinnän tarve, maineenhallinnan ongelma tai somekriisi, pyytäkää apua.

Yhteistyökumppanina viestinnän asioissa on mm. Reddo Partners Oy, jonka asiakkaille Henna tarjoaa viestinnän asiantuntijatukea. Tiesithän, että voit saada yrityksesi kehittämiseen tukea ELYltä

Kysykää rohkeasti lisätietoja, oma tarjouksenne ja ottakaa yhteyttä puh. 040 220 9892 / info@motionh.fi

Tilaa maksutta itsellesi hyvinvoinnin idea- ja tsekkauslista 20 pientä askelta hyvinvointisi polulla.