motionH 200

motionH 200 on apuväline hyvinvointisi lisäämiseen. Sen avulla opettelet itse syömään omien tarpeidesi mukaan, säännöllisesti ja monipuolisesti. Sinun persoonasi, elämäntilanteesi ja olosuhteesi ovat tärkeät ja myös hyvin yksilölliset. Siksi valmista patenttiratkaisua ruokailemisesta, joka kävisi kaikille, on mahdoton keksiä. Sinun onkin tärkeä löytää oma tapasi elää hyvinvointielämää. motionH 200 tarjoaa mahdollisuuden turvalliseen opetteluun ja omien ravintoon liittyvien tarpeiden ja haasteiden havainnointiin.

motionH 200:n idea on koostaa energiantarpeesi mukaisesti päivän ateriat noin 200 kilokalorin osista. Tämä helpottaa ravinnon määrän hahmottamista ja opettaa sinulle sopivien sekä tasapainoisten aterioiden koostamista. motionH 200 on apu myös siihen, että tarvittaessa löydät oman hyvinvointipainosi ilman stressiä.

motionH 200 sisältää selkeät vaiheittaiset ohjeet ja valmiita aterioita tavallisista, suomalaisista ruuista. Saat ohjeistuksen suoraan sähköpostiisi heti ostettuasi tuotteen verkkokaupastamme.

Hanki motionH 200

Tutustu muihin palveluihimme