Tarinamme

Perustaminen
motionH on hyvinvointialan yritys, joka käynnisti toimintansa syksyllä 2020. Silloin Rovaniemelle avattiin Urheilukadulle pieni toimitila, joka sai lempinimen oivalluskonttori. Oivalluskonttori toimii tukikohtana, jossa järjestetään hyvinvointiin liittyviä kursseja ja valmennuksia ja mistä voi ostaa valikoituja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Siellä voi myös piipahtaa aukioloaikoina kahvilla tai teellä tutustumassa motionH:n palveluihin ja tuotteisiin sekä ilmoittautumaan kursseille.

Miksi?
motionH syntyi tarpeesta löytää keino motivoida ja innostaa ihmisiä tavalla, joka on positiivinen ja ratkaisukeskeinen. Ihmisen hyvinvointi koostuu monista asioista. Hyvinvointi myös tarkoittaa kovin erilaisia asioita eri ihmisille. Pelkkä ulkopuolisen ihmisen näkemys ja tietotaito eivät aina välttämättä riitä oppaaksi. Jokaisella ihmisellä on omat tapansa elää ja niitä asioita, joita erityisesti arvostaa. Jokaisen vartalo, mieli, arkirytmi, elämäntilanne ja olosuhteet ovat yksilöllisiä. Tarvittiin siis enemmän kuin ulkopuolinen asiantuntija, ajanhallintaa tai ravinto- ja kunto-ohjelmat.

Missio
Hyvinvoinnin löytöretki.
motionH on oivallus- ja oppimiskokonaisuus, joka auttaa asiakkaitaan löytämään hyvinvoinnin ja tasapainon oman elämänsä arjessa. motionH on enemmän kuin elämäntapamuutos, dieetti tai kuntokuuri - se auttaa asiakkaansa ratkaisujen ja onnistumisten tielle sekä kestävämpään kehon ja mielen hyvinvointiin.

motionH on kokonaisuus, joka vie ihmisen oivaltamaan ja oppimaan itsestään ja elämästään. Oppaana toimii motionH -valmentaja, jonka läsnäolo, tiedot ja ohjaus yhdistettynä asiakkaan omaan asiantuntemukseen oman elämänsä kuvioista vievät eteenpäin matkalle hyvinvoinnin ja tasapainon löytämiseen. Löytöretken varrella käytetään ratkaisukeskeistä metodia mm. oppikirjan, ryhmävalmennuskurssien, yksilövalmennuksen tai ryhmäkohtaamisten muodossa.


motionH Rovaniemi Urheilukatu etuovi
motionH Oivalluskonttori Urheilukadulla Rovaniemellä
motionH Oivalluskonttori Rovaniemellä talvi-iltana
Oivallusopas ja valmentaja Henna Kelloniemi pitämässä kurssia motionH oivalluskonttorilla

Arvomme
Me haluamme luoda inhimillisen, toista arvostavan ja vuorovaikutteisen motionH-kulttuurin, jossa näkyvät syvimmät arvomme.

  • Hyvinvointi: tuemme kaikkia löytämään hyvinvointia edistäviä asioita omaan elämäänsä ja toimintaympäristöönsä

  • Tasapaino: kannustamme pitämään huolta ravinnon, kuormituksen ja levon balanssista ymmärtäen, millainen merkitys niillä on yksilön, yrityksen ja yhteisön hyvinvointiin ja menestykseen

  • Ratkaisukeskeisyys: keskitymme puhumaan ja etsimään ratkaisuja ongelmien sijaan tiedostaen menneen olemassaolon ja sen vaikutukset mutta eläen nykyhetkessä katse suuntautuen tulevaisuuteen

  • Positiivisuus: turvaudumme ilonpitoon, nauruun ja kannustukseen, joiden ymmärrämme kantavan sekä yksilön että yhteisön haasteiden ja vaikeiden asioiden ylitse

  • Tavoitteellisuus: toimintamme on suunniteltua, johdettua, mitattua ja arvioitua

motionH-yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja on Henna Elisabet Kelloniemi. Hän on syntyjään rovaniemeläinen vaimo ja äiti, jonka intohimona on oma ja toisten hyvinvointi – kaikissa sen muodoissaan. Luonto, liikunta ja itsensä helliminen ovat Hennalle tärkeitä asioita. Hän on opiskellut Taiteen maisteriksi Lapin yliopistossa sekä poliisiksi Tampereen Poliisiammattikorkeakoulussa. Henna työskenteli 13 vuotta Lapin poliisilaitoksella, mm. viestintäpäällikkönä ja vanhempana konstaapelina.

Unelmat sekä oman hyvinvoinnin löytöretki veivät Hennan opiskelemaan Santasportiin Lapin urheiluopistolle ravintovalmentajaksi ja sydämellä vuosia kannetut ajatukset sekä ideat muotoutuivat liikeyritykseksi. motionH on syntynyt Hennan sydämeltä opastamaan asiakkaansa löytämään omaan elämäänsä sopivat terveellisen, aktiivisen, tasapainoisen ja iloisen elämisen ainekset.

Henna ei ole kokonaan jättänyt viestinnän maailmaa, vaan tarjoaa viesinnän asiantuntijana konsultointia mm. Reddo Partners Oy:n asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Henna Kelloniemi valmentaja ja oivallusopas Rovaniemi