Tarinamme

Perustaminen
motionH on hyvinvointialan yritys, joka käynnisti toimintansa syksyllä 2020. Silloin Rovaniemelle avattiin Urheilukadulle pieni toimitila, joka sai lempinimen Oivalluskonttori. motionH tarjosi alkuun hyvinvointivalmennusta kursseina sekä ryhmä- ja henkilökohtaisina valmennuksina. Tammikuussa 2022 Oivalluskonttori Urheilukadulla jäi historiaan, mutta yrityksen toiminta jatkuu ja uudistuu asiakkaiden tarpeiden mukaan. Yritys keskittyy tällä hetkellä tarjoamaan yhä enemmän yksilöityjä ratkaisuja asiakkailleen.

Miksi?
motionH syntyi tarpeesta löytää keino motivoida ja innostaa ihmisiä tavalla, joka on positiivinen ja ratkaisukeskeinen. Jokaisen ihmisen elämäntilanne, olosuhteet, keho, mieli ja arkirytmi ovat yksilöllisiä. Tarvittiin siis enemmän kuin valmiit ohjelmat tai kuurit tukemaan yksilön hyvinvoinnin löytöretkeä. Tarvittiin oivallusopas johdattamaan etsijät omalle polulleen kohti tasapainoista elämää.

Missio
Hyvinvointisi löytöretki.

Arvomme
Me haluamme luoda inhimillisen, vapaan, toisia kunnioittavan ja vuorovaikutteisen motionH-kulttuurin.

  • Ratkaisukeskeisyys: keskitymme puhumaan ja etsimään ratkaisuja ongelmien sijaan tiedostaen menneen olemassaolon ja sen vaikutukset mutta eläen vahvasti nykyhetkessä katse suuntautuen tulevaisuuteen

  • Positiivisuus: turvaudumme ilonpitoon, nauruun ja kannustukseen, joiden ymmärrämme kantavan sekä yksilön että yhteisön haasteiden ja vaikeiden asioiden ylitse

  • Hyvinvointi: tuemme kaikkia löytämään hyvinvointia edistäviä asioita omaan elämäänsä ja toimintaympäristöönsä ja kannustamme pitämään huolta ravinnon, kuormituksen ja levon balanssista

  • Kristillisyys: ihminen on henki, sielu ja ruumis - haluamme tukea tätä kokonaisuutta

motionH:n perustaja on Henna Elisabet Kelloniemi. Hän on syntyjään rovaniemeläinen vaimo ja äiti, jonka intohimona on oma ja toisten hyvinvointi – kaikissa sen muodoissaan. Ihmisen kohtaaminen, luonto, liikunta ja itsensä helliminen ovat Hennalle tärkeitä asioita. Hän on opiskellut Taiteen maisteriksi Lapin yliopistossa sekä poliisiksi Tampereen Poliisiammattikorkeakoulussa. Henna työskenteli 13 vuotta Lapin poliisilaitoksella, mm. viestintäpäällikkönä ja vanhempana konstaapelina.

Unelmat, hengellinen kasvu sekä oman hyvinvoinnin löytöretki veivät Hennan opiskelemaan Santasportiin Lapin urheiluopistolle ravintovalmentajaksi ja sydämellä vuosia kannetut ajatukset sekä ideat muotoutuivat liikeyritykseksi. motionH on syntynyt vuosien saatossa Hennan sydämeltä opastamaan ihmisiä löytämään omaan elämäänsä sopivat terveellisen, aktiivisen, tasapainoisen ja iloisen elämisen ainekset - unohtamatta henkilökohtaisen uskon synnyttämää sydämen rauhaa.

Henna ei ole kokonaan jättänyt viestinnän maailmaa, vaan tarjoaa edelleen viestinnän asiantuntijuuttaan mm. viranomaisille, yrityksille ja yhteisöille.

Oivallusopas Henna Kelloniemi on polveilevan urapolun nainen - muun muassa Taiteen maisteri, poliisi, hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä.