Palvelut

Mihin osa-alueeseen kaipaat eniten apua?

MOTIVAATIO

Motivaatiosi on kadonnut jonnekin etkä oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle. Kaipaat tasapainoista, onnellista ja hyvinvoivaa oloa sekä vahvistusta ja välineitä tavoitteillesi. Sinulla ei ehkä ole selvää suuntaa tai suunnitelmaa elämässäsi ja tarvitset uutta alkua tai potkua takamuksille.

Sinä et kuitenkaan motivoidu käskystä vaan tarvitset tarpeeksi hyvät ja syvät syyt. Vahva sisäinen motivaatio vaatii omien arvojen löytämisen ja sisäistämisen. Kukaan toinen ei voi ratkaista ulkopuolelta tätä haastettasi - mutta asiantunteva opas voi johdattaa sinut oivallusten tielle.

motionH ei tarjoa pelkkää yhden ongelman valmista pikaratkaisua vaan kestävämpää hyvinvointia. Etenemme siis yhdessä sinun motivaatiosi löytämiseksi. Innostava ja rohkaiseva valmentaja, oivallusoppaamme Henna Kelloniemi auttaa sinua motivaatiosi lähteiden kartoittamisessa.

Henkilökohtainen valmennus

TERVEYS, PAINO JA LIIKUNTA

Terveytesi vaatii toimia. Ruokailutottumuksissasi on parantamisen varaa. Sinulla on mahdollisesti ongelmia painosi kanssa. Liikunta voi olla sinulle suurikin haaste. Haluat tukea, tietoa ja ohjeita sekä tuntea itsesi terveeksi ja hyvinvoivaksi. Kaipaat tsempparia!

Tietoa on saatavilla hyvinvoinnin asioista enemmän kuin tarpeeksi. Mutta miten tieto muuttuu toiminnaksi ja jää pysyviksi tavoiksi juuri sinun elämässäsi?

motionH on suunniteltu kokonaisuudeksi, joka ei ratkaise vain yhtä ongelmaasi vaan tähtää kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Se antaa välineitä ja oivalluksia parantaa terveyttä ja muuttaa elämäntapoja pysyvästi niin, että paino tai liikkumattomuus eivät ole sinulle enää ylitsepääsemätön ongelma.

Valmentaja, oivallussoppaamme Henna Kelloniemi on opiskellut ravintovalmentajaksi ja hän on entinen poliisi ja kilpaurheilija. Rennolla ja inhimillisellä otteella hän luotsaa sinutkin hyvinvoinnin tielle.

Henkilökohtainen valmennus

STRESSI JA UUPUMUS

Kaikki tuntuu raskaalta ja mikään ei enää huvita. Ilo on kadonnut elämästä - työ, harrastukset, kaverit, oma terveys tai kaikki nämä tuntuvat vaikeilta tai jopa pakkopullalta. Olet vain pohjattoman väsynyt kaikkeen. Tarvitset pysähtymistä ja rauhaa - haluat tuntea itseäsi paremmin.

Stressin ja uupumuksen hetkellä kaikki tuntuu ahdistavalta, väsyttää pohjattomasti tai mikään ei tunnu yhtään miltään. Elämä ei ole mielekästä ja aamulla tuntuu vaikealta herätä.

Silloin tarvitaan tukea ja apua. Tarvitaan uskoa siihen, että asiat muuttuvat ja rohkeutta muuttaa asioita. Tarvitaan joku sanomaan, että tästä voi selvitä.

Valmentaja, oivallusoppaamme Henna Kelloniemi on poliisina ja viestintäpäällikkönä työskennelleenä kohdannut stressin ja uupumuksen omakohtaisesti. Hän on selviytynyt ja löytänyt keinoja mennä eteenpäin. motionH on hänen vastauksensa auttaa muita samassa tilantessa olevia.

Henkilökohtainen valmennus

YHTEISÖILLE JA YRITYKSILLE

Yhteisösi tai tiimisi tarvitsee juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn paketin viestintänne kehittämiseen, edistämään työhyvinvointia tai tueksi muutoksiin. Työntekijät väsyvät, viestintä tökkii, mitä voitte tehdä? Teillä ei ole ideoita, miten edetä henkilöstöbarometrissa tai työilmapiirikyselyssä esille tulleiden asioiden kanssa.

Hyvinvoivat ja terveet työntekijät sekä hyvä yhteisön ilmapiiri ovat kestävä pohja kaikelle toiminnalle. Yhteisön kehittämiseen ja työntekijän hyvinvointiin panostaminen tukee kaikkien jaksamista ja lisää sitoutumista yhteisöön ja yhteisiin tavoitteisiin.

Kutsukaa Oivallusoppaamme Henna Kelloniemi vieraaksenne. Tai tulkaa tiiminne kanssa Oivalluskonttorille, Urheilukadulle Rovaniemen keskustaan. Voimme myös järjestää etänä mukavan irrottautumisen normaalista arjesta. Meiltä onnistuu luennot isommallekin joukolle tai sitten mukavat pienryhmätapaamiset.

Oivallusopas Henna Kelloniemi on entisenä poliisina ja Lapin poliisilaitoksen viestintäpäällikkönä työskennellyt kriisi- ja viranomaisviestinnän ammattilaisena. Hänet on keitetty väkevissä liemissä ja monentyyppiset, haastavatkin yksilöiden ja organisaatioiden tilanteet ovat hänelle tuttuja. Hennalla on omakohtaista kokemusta lyhyt- ja pitkäkestoisen stressin vaikutuksista, johtoryhmätyöskentelyn ja henkilöstöhallinnon kuvioista ja nykyisen työelämän kuormittavuudesta sekä työuupumuksesta. Turvallisuusasiat ja tehostetun viestinnän tilanteet hoituvat Hennalta.

Henna Kelloniemi tarjoaa viestinnän konsultointia ja sparrausta kokemuksella mutta rennon positiivisesti. Jos teidät siis yllättää vaikkapa tehostetun viestinnän tarve, maineenhallinnan ongelma tai somekriisi, pyytäkää vain apua. Yhteistyökumppanina viestinnän asioissa on mm. Reddo Partners Oy, jonka asiakkaille Henna tarjoaa viestinnän asiantuntijatukea. Tiesithän, että voit saada yrityksesi kehittämiseen tukea ELYltä.

Kristillisten seurakuntien ja yhteisöjen tukeminen ja kumppanuus on erityisesti Henna Kelloniemen sydämellä. Henna tarjoaa opetusta ja koulutusta tuoreella tavalla Raamatun näkökulmasta vastaten erityisesti kristillisten yhteisöjen kohtaamiin haasteisiin.

Henna Kelloniemi on myös kirjoittanut työskentelykirjan Oivallusten oppikirja - Hyvinvointisi löytöretkelle, motionH 2020.

Kysykää rohkeasti lisätietoja, oma tarjouksenne ja ottakaa yhteyttä puh. 040 220 9892 / info@motionh.fi

Tilaa maksutta itsellesi hyvinvoinnin idea- ja tsekkauslista 20 pientä askelta hyvinvointisi polulla.