Taustaa - kuka olen? 

Olen rovaniemeläinen vaimo ja äiti, jonka Jumala kutsui mukaan seikkailuun ja suhteeseen kanssaan vuonna 2003. Olen luterilaisessa, tapauskovaisessa perheessä kasvanut, uskoon "tipahtanut" ja lopulta uskon lepoon istuutunut. Koulutukseltani olen mm. taiteen maisteri ja poliisi.

Varsinainen uskon tieni, jolloin Jumala alkoi havitella sydäntäni itselleen, alkoi vuonna 2003 pienessä, karismaattiseksi luokiteltavassa kristillisessä yhteisössä. Olin tuon yhteisön jäsen noin kymmenen vuotta. Sen jälkeen minä ja perheeni emme ole olleet toistaiseksi minkään kirkkokunnan tai seurakunnan virallisia jäseniä. Kokoonnumme säännöllisesti yhteen seurakuntana rakkaiden "perheenjäsentemme" eli muiden uskovien kanssa. Minulla on upeita ystäviä lähes kaikissa kristillisissä seurakunnissa ja myös monissa kodeissa kokoontuvissa seurakunnissa Rovaniemellä. 

Itselleni seurakunta tarkoittaa laajennettua perhettä - yhteen kokoontuneita kristittyjä, jotka rohkaisevat, rakentavat, opettavat ja lohduttavat toisiaan sekä palvelevat toisiaan Jumalan heille antamilla hengellisillä lahjoilla kasvaen yhdessä hengellistä kasvua. Seurakunta ei ole rakennus tai nimi vaan ihmiset. Kaikki maailman Jeesukseen Kristukseen uskovat kristityt ovat samaa perhettä, veljiä ja sisaria keskenään. Tärkeämpää kuin opilliset eroavaisuudet on yhteinen asiamme ja kutsumme - meistä kristityistä jokainen on kutsuttu todistamaan ilosanoman toteutumista elämässään ja kokemaan Jumalan lasten vapautta sekä kertomaan tästä muillekin. Sinä voit löytää turvallisen, hengellisen kasvusi kodin mistä tahansa kristillisestä yhteisöstä tai porukasta, jossa uskotaan Isään Jumalaan, poikaan Jeesukseen ja Pyhän Henkeen. Tärkeää on, että olipa porukka mikä hyvänsä, siellä vallitsee rakkaus, kunnioitus, turvallisuus ja yhdessä kasvamisen ja rakentumisen ajatus.

Olen itse kokenut pääsyn vapauteen ensin pimeydestä valoon ja sitten pois uskonnollisesta, suorituskeskeisestä ja lakihenkisestä kristillisyydestä. Hämmentävät ristiriitaisuudet kristillisessä opetuksessa ovat alkaneet aueta Jumalan armon ja uskon levon vaikutuksesta. Tiedän, että tämä on mahdollista myös sinulle.

Voit tutustua lisää minuun ja ajatuksiini kuuntelemalla podcastejani Spotifysta ja YouTubesta tai lukemalla blogiani Lepokatti poikittain.

Yhteydenotot ja kutsut voit tehdä sähköpostilla tai nettisivujen lomakkeen kautta - voit myös laittaa Whatsapp-viestiä. Yhteystiedot ja yhteydenottolomake löytyvät täältä.

YouTubeSpotifyInstagramLink