Taustaa - kuka olen? 

Olen rovaniemeläinen vaimo ja äiti, jonka Jumala kutsui mukaan seikkailuun ja suhteeseen kanssaan vuonna 2003. Olen luterilaisessa, tapauskovaisessa perheessä kasvanut. Koulutukseltani olen mm. taiteen maisteri ja poliisi.

Uskon tieni vuonna 2003 alkoi pienessä, karismaattiseksi luokiteltavassa kristillisessä yhteisössä. Olin tuon yhteisön jäsen noin kymmenen vuotta. Jätettyäni tuon yhteisön, minä ja perheeni emme ole olleet minkään seurakunnan virallisia jäseniä. Kokoonnumme kuitenkin säännöllisesti yhteen seurakuntana rakkaiden "perheenjäsenten" kanssa. Minulla on upeita ystäviä lähes kaikissa kristillisissä seurakunnissa ja myös monissa kodeissa kokoontuvissa seurakunnissa Rovaniemellä. 

Itselleni seurakunta tarkoittaa laajennettua perhettä - yhteen kokoontuneita kristittyjä, jotka rohkaisevat, rakentavat, opettavat ja lohduttavat toisiaan sekä palvelevat toisiaan Jumalan heille antamilla hengellisillä lahjoilla kasvaen yhdessä hengellistä kasvua. Seurakunta ei ole rakennus tai nimi vaan ihmiset. Kaikki maailman Jeesukseen Kristukseen uskovat kristityt ovat samaa perhettä, veljiä ja sisaria keskenään. Tärkeämpää kuin opilliset eroavaisuudet on yhteinen asiamme ja kutsumme - meistä kristityistä jokainen on kutsuttu todistamaan ilosanoman toteutumista elämässään ja kokemaan Jumalan lasten vapautta sekä kertomaan tästä muillekin. 

Olen itse kokenut pääsyn vapauteen ensin pimeydestä valoon ja sitten pois uskonnollisesta, suorituskeskeisestä ja lakihenkisestä kristillisyydestä. Hämmentävät ristiriitaisuudet kristillisessä opetuksessa ovat alkaneet aueta Jumalan armon ja uskon levon vaikutuksesta. Tiedän, että tämä on mahdollista myös sinulle.

Voit tutustua lisää minuun ja ajatuksiini kuuntelemalla podcastejani Spotifysta ja YouTubesta tai lukemalla jo aiemmin kirjoittamiani tekstejä vanhasta päiväkirjastani. Voit seurata elämääni myös Instagramissa.

YouTubeSpotifyInstagram